Herceg Novi Pansion „Arnaut“ 2018.


Pansion „Arnaut“ se nalazi  30 metara od plaže,  na granici izmedju Igala i Herceg Novog, uz same teniske terene. Smeštajni prostor ovog objekta je kategorisan sa dve zvezdice (**), namenski je gradjen za pružanje usluga i koristi se tokom cele godine. Raspolaže sa 39 ležaja u 1/2, 1/3, 1/4, 1/2+2 i 1/2+3 studijima. Svi su klimatizovani,  imaju TV, čajnu kuhinju i besplatan bežični internet. U prizemlju objekta je restoran.

Herceg Novi tabela.jpg

ORGANIZATOR PUTOVANJA JE PRIVREDNO DRUŠTVO ZA TURIZAM I USLUGE „STAV“DOO iz Čačka, ulica Železnička bb, TC Vavilon I sprat. Organizator poseduje licencu OTP 43/13.

Aranžman je građen je na bazi 9 punih pansiona (doručak, ručak i večera) koji se korisnicima pružaju tokom 10 dana (devet noćenja). Ulazak u sobe je prvog dana od 12:00 časova, a izlazak poslednjeg dana do 10:00 časova. Korišćenje pansiona započinje ručkom prvog dana, a završava se doručkom poslednjeg dana. Jela su domaća, ukusno pripremana, od svežih sezonskih namirnica. Posluživanje je klasično od strane konobara. Doručak se sastoji od: slanog dela što može biti: kajgana, pašteta, prženice, pecivo, viršle, sendviči, mekike, koji je svakog dana drugačiji i margarina, džema, mleka i čaja. Ručak čine: supa ili čorba, salata i hleb, a kao glavno jelo meso i dva priloga – prilog od krompira, pirinča ili testenine i prilog od sezonskog povrća. Na jelovniku su: musaka, gulaš, grašak, krompir-paprikaš, sarma, kupus, pasulj, boranija, ćufte i sezonsko povrće. Sastavni deo ove ponude je i jelovnik koji je sadržajem uglavnom takav kako je napisan, uz moguća odstupanja u redosledu i neznatne promene u sadržaju. Za goste koji koriste pansion, doručak se servira od 7:30 do 9:30, ručak od 13:30 do 15:30, a večera od 19:30 do 21:30 čas.

Napomena: U objektu nisu obezbeđeni peškiri kao ni sredstva za ličnu higijenu. Održavanje higijene kupatila i sobe obavljaju gosti sami.

Aranžman ne uključuje prevoz i boravišnu taksu koja je definisana na lokalnom nivou, iznosi 1 € dnevno za odraslu osobu za decu 0,5 € i plaća se u objektu. Takođe ne uključuje doplatu za korišćenje klime u iznosi 10 € po sme[tajnoj jedinicii za naznačeni termin.

Cena aranžmana po terminima, nalazi se u tabeli, iskazana je u evrima i osnova je za obračun ukupnog iznosa duga koji sedefiniše ugovorom. Doplata za jednokrevetnu sobu je 80 €.
Deca do 3 godine, navršene do početka korišćenja aranžmana, ne plaćaju svoj boravak u objektu. Deca od 3 – 10 godina plaćaju 50 ili 70 % u zavisnosti od toga da li ugovarač zahteva sopstveni ležaj za njih ili ne. Uzrast dece nosilac aranžmana dokazuje dokumentom koji poseduje jedinstveni matični broj.
Korisnicima aranžmana agencija omogućava popuste: popust STALNOM GOSTU (-5%) i popust ZA OTPLATU U CELOSTI do 1.juna 2018. godine (-5%). Ukupan popust po bilo kom osnovu ne može biti veći od 10%.
Isplatu aranžmana je moguće obavljati u ratama, kako pre tako i nakon korišćenja aranžmana, najkasnije do 15.decembra 2018 godine. Ukupno dinarsko zaduženje po ugovoru obračunava se u poslednjoj rati. U slučaju otplate na rate nakon korišćenja aranžmana, neotplaćeni iznos aranžmana se definiše najkasnije tri dana pre početka putovanja i uvećava za 10%. Za otplatu nakon pružene usluge neophodna je
garancija čekovima ili administrativnom zabranom radne organizacije. Za otplatu celokupnog aranžmana preko administrativne zabrane, iznos se uvećava za 5%.
Iznosi plaćanja se preračunavaju na dan uplate, po prodajnom kursu evra Banke Intesa.
Aranžman se smatra rezervisanim uplatom rezervacije u visini od 10 € za odrasle osobe, a 5 € za decu (u dinarskoj protivvrednosti) i zaključenjem ugovora. Da bi se koristile usluge, osim rezervacije, potrebno je obaviti uplatu najmanje 1/3 iznosa aranžmana.
Agencija ima garanciju putovanja osiguranje od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku, i to polisu broj:30000005206 osiguravajuće kompanije Milenijum osiguranje a.d.o. U slučaju potrebe
putnici treba da na najbrži način kontaktiraju Milenijum osiguranje na telefon: +381117152329 ili e-mail:mios@milenijum-osiguranje.rs.
Uz ovu ponudu važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije ”Stav“ Čačak.

 


Fotografije smeštajnih jedinica:

Apartman 13

Nalazi se u potkrovlju. Poseduje dve spavaće sobe i dnevni boravak. Dvokrevetna soba je opremljene sa dva singl ležaja, ormarom i natkasnama, a trokrevetna sa jednim  bračnim i jednim singl ležajem, ormarom i natkasnama. Prostor dnevnog boravka, iz koga se ulazi u ove sobe je veliki i konforan  opremljen čajnom kuhinjom sa frižiderom, šporetom za kuvanje, sudovima i sudoperom, stolom i stolicama ormarom i jednim singl ležajem. Apartman poseduje dva sanitarna čvora. U jednom je VC sa lavaboom, a u drugom tuš i lavabo. Apartman ima klimu  i TV prijemnik. Ispred ulaznog dela je prostor velike terase.

Apartman 12

Nalazi se u potkrovlju. Poseduje izdvojenu malu čajnu kuhinjun sa frižiderom, šporetom za kuvanje, sudovima i sudoperom. Kupatilo (Tus, VC), a  soba je opremljena jednim  bračnim ležajem i kaučom na  rasklapanje koji mogu koristiti dve osobe..  U sobi su ormar, stočić, natkasna, klima i TV prijemnik. Ova soba ima balkom sa pogledom na more i teniske terene.

Soba 11

Nalazi se u potkrovlju. Poseduje frižider, rešo za kuvanje, sudove i sudoperu na maloj terasi. Kupatilo (Tus, VC) je sopstveno, ali se nalazi van sobe. Soba je opremljena jednim bračnim i jednim singlležajem.  U sobi su ormar, stočić, natkasna, klima i TV prijemnik. Ova soba ima balkom sa pogledom na more i teniske terene.

Studio 10

Nalazi se u potkrovlju. Poseduje malu čajnu kuhinjunsa frižiderom, rešoom za kuvanje, sudovima i sudoperom. Kupatilo (Tus, VC) i soba u kojoj su jedan  bračni ležaj i kauč na  rasklapanje koja se može koristiti za dvoje.  U sobi su ormar, stočić, natkasna, klima i TV prijemnik. Ova soba ima balkom sa pogledom na more.

Studio 9

Nalazi se u potkrovlju. Poseduje frižider, rešo za kuvanje, sudove i sudoperu na maloj terasi. Kupatilo (Tus, VC) i sobu u kojoj su jedan  bračni i jedna fotelja na rasklapanje koja se može koristiti kao pomoćni ležaj.  U sobi su ormar, stočić, natkasna, klima i TV prijemnik. Ova soba ima balkom sa pogledom na more.

Studio 8

Nalazi se na prvom spratu. Poseduje čajnu kuhinju sa frižiderom, šporetom  za kuvanje, sudovima i sudoperom,  sto sa stolicama. Kupatilo (Tus, VC) i prostor sobe opremljen je jednim bračnim i jednim singl ležajem, ormar, TV stočić, Klimatizovan je i ima TV prijemnik. Ova soba ima balkom sa pogledom na teniske terene.

Apartman 7

Nalazi se na prvpm spratu.. Poseduje izdvojenu čajnu kuhinju sa frižiderom, šporetom  za kuvanje, sudovima i sudoperom, stolom sa stolicama. Sopstveno kupatilo (Tus, VC) i sobu u kojoj su jedan bračni i jedan singl ležaj, ormar, TV stočić, natkasne. Klimatizovan je i ima TV prijemnik. Ovaj studio kao terasu koristi veliki plato deleći ga sa apartmanom 6.

Apartman 6

Nalazi se na prvpm spratu. Poseduje izdvojenu čajnu kuhinju sa frižiderom, šporetom  za kuvanje, sudovima i sudoperom, sto sa stolicama, kupatilo (Tus, VC) i sobu u kojoj su dva singl ležaja, ormar, TV stočić, natkasne. Klimatizovan je i ima TV prijemnik. Ovaj studio kao terasu koristi veliki plato deleći ga sa apartmanom 7.

Apartman 5

Nalazi se u prizemlju. Poseduje dve male dvokrevetne sobe opremljene sa bračnim ležajem, ormarom i toaletnim stočićem. Prostor dnevnog boravka, iz koga se ulazi u ove sobe  opremljen čajnom kuhinjom sa frižiderom, šporetom za kuvanje, sudovima i sudoperom, stolom i stolicama. Kupatilo je malo (Tus, VC), apartman ima klimu  i TV prijemnik. Svaka spavaća soba ima balkom sa pogledom na teniske terene.

Studio 4

Nalazi se u prizemlju. Poseduje malu čajnu kuhinju sa frižiderom, rešoom za kuvanje, sudovima i sudoperom, kupatilo (Tus, VC) i sobu u kojoj su tri singl  ležaja, ormar, toaletni stočić, klima i TV prijemnik. Ovaj studio ima balkom sa pogledom na teniske terene.

Studio 3

Nalazi se u prizemlju. Poseduje frižider, rešo za kuvanje, sudove, kupatilo (Tus, VC) i sobu u kojoj su jedan  bračni i jedan singl ležaj, ormar, toaletni stočić, klima i TV prijemnik. Ova soba ima balkom sa pogledom na teniske terene.

Studio 2

Nalazi se u prizemlju. Poseduje malu čajnu kuhinju sa frižiderom, rešoom za kuvanje, sudovima i sudoperom, kupatilo (Tus, VC) i sobu u kojoj je jedan  bračni ležaj, ormar, toaletni stočić, klima i TV prijemnik. Ovaj studio ima balkom sa pogledom na teniske terene.

Studio 1

Nalazi se u prizemlju. Poseduje malu čajnu kuhinju, kupatilo (Tus, VC) i sobu u kojoj je jedan  bračni i jedan singl ležaj, ormar natkasna, klima i TV prijemnik. Prozor gleda na restoranski deo i za sedenje koriste prostor bašte.


Herceg Novi

hn

Herceg Novi, grad cveća, sunca, glumaca, slikara i pesnika, smešten je na terasama obronaka Orjenske planine čije su zelenilo i lepotu umetnici ovekovečili rečima, kičicom, fotografijom, ali niko tako verno da se ne mora doći i videti. Kad se vidi, shvati se da je to lepše od onog što čovek može reći ili napisati o ovom gradu. Grad se vekovima opažao u svoj svojoj veličini i lepoti – s mora. Pomorci su vekovima donosili semena neobičnih biljaka, egzotičnog drveća i voća, po čemu je vremenom Herceg Novi postao prava botanička bašta. Svrstan među 30 najlepših zaliva sveta Boka Kotorska, zajedno sa Herceg Novim predstavlja jedinstveni kako prirodni tako i kulturno-istorijski kutak.

Bosanski kraj Tvrtko I osnovao je grad 1382. g. – zbog trgovine solju! Herceg Novi je najmlađi od svih starih obalnih gradova. Grad se isprva zvao Sveti Stefan, potom – Novi, jer je zaista bio nov. U 15. v, herceg Stjepan Vukšić dodaje Novom svoju titulu uz ime, nakon čega se, do danas – ovo poznato letovalište i kulturna adresa zove – Herceg Novi.

Herceg Novi je poznat i kao Grad pisaca. U novskoj idiličnoj tišini stvarali su Aleksa Šantić, Simo Matavulj, Ivo Andrić (Andrićeva kuća danas je Klub književnika; u njenoj neposrednoj blizini nalazi se Zavičajni muzej), Mihailo Lalić, Stevan Raičković, Dušan Kostić, Zuko Džumhur… Mnogi savremeni pisci mogu da se sretnu u gradskoj Knjižari So, na glavnom trgu. Od Trga, pa sve do Igala, vodi glavna, Njegoševa ulica. Ekskluzivni butici, Gradska kafana, Gradski park, Glavna pošta, turističke agencije, crkve… – sve se nalazi u Njegoševoj.640px-Herceg_Novi,_Montenegro_-_old_town_gate

Na teritoriji opštine Herceg Novi nalazi se 90 crkava, neka od najlepših zdanja potiču još iz XIV veka, zbog jedinstvene pozicije grada i njegove funkcije kao trgovačke luke, mnoge crkve i manastiri su obogaćeni spisima, ikonama, freskama i mozaicima iz celog sveta, posebno iz Italije i Rusije.

Ima i starijih gradova na ovoj obali, možda lepših i bogatijih, ali Herceg Novi ima izazovan i nesvakidašnji koktel klime, prirodnih bogatstava i retkog rastinja, izuzetnih kulturno-istorijskih spomenika i zdravstvenog turizma da nema čoveka koji za sebe ne može ovde naći prostor za odmor i uživanje. Mikroklima je specifična zbog južne ekspozicije, blizine mora, krečnjačke podloge i planinskog zaleđa koje sprečava prodor hladnih vazdušnih masa. Godišnje u proseku ima oko 200 sunčanih dana, u julu i avgustu prosečno 10,7 sunčanih sati dnevno. Prosečna godišnja temperatura vazduha je 16,20 stepeni Celzijusa, poput Napulja i Lisabona, a temperaturna kolebanja su mala – dnevno tek oko četiri stepena.

Advertisements

76 thoughts on “Herceg Novi Pansion „Arnaut“ 2018.

  1. Rasko STAMENKOVIC јануар 27, 2016 / 14:43

    Zainteresovan sam za polupansion u vašem pansionu Arnaut u Herceg novom u periodu od 13.08.za dvokrevetnu sobu. Da li ima slobodnih mesta i ako uzimam polupansion da li mogu po zelji da isključim koji obrok necu da koristim? Da li svaka soba ima sopstveno kupatilo i cajnu kuhinju? Pozdrav

    Свиђа ми се

    • StavTours јануар 28, 2016 / 21:43

      Svaka soba ima sopstveno kupatilo a mozete posebno zahtevati sobu sa cajnom kuhinjom. Sto se obroka tice cena sa polupansionom podrazumeva dorucak i veceru, medjutim mozemo napraviti kalulaciju sa obrocima koji bi Vama odgovarali. Cena od 13.8-22.8. je 185E po osobi za devet nocenja a deset dana polupansiona(dorucak + vecera). Varijanta sa doruckom i ruckom bila bi 205E po osobi.
      Srdacan pozdrav
      TA STAV

      Свиђа ми се

    • jelena јул 2, 2017 / 21:47

      postovani kako se placa za 2 dece 6i 8 god jel moze po 50% i 1 krevet za njih dve to jest 3 za sve nas i obroka 4

      Свиђа ми се

      • StavTours јул 4, 2017 / 14:33

        Postovani,

        U koliko Vam odgovara smena od 08-17-07. mozemo odobriti gore navedeni popust.

        Srdacan pozdrav
        TA STAV

        Свиђа ми се

  2. Ljubiša фебруар 7, 2016 / 19:38

    Poštovanje,

    Da li može sledeći termin 01.07-08.07.2016 tj sedam noćenja, u trokrevetnoj sobi u pansionu Arnaut (dva puna i jedan polupansion), može li plaćanje kešom ili samo u banci , da li važi i do kada popust za frst minut… hvala i sve najbolje Ljuba

    Свиђа ми се

    • StavTours фебруар 21, 2016 / 20:53

      Postovani,

      Moze 7 nocenja. Cena za sve vas bila bi 432E. Popust od 10% vazi za isplatu u celosti, ili 5% za isplatu do 1.6.2016.

      U koliko imate dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

      Srdacan pozdrav

      Свиђа ми се

  3. Milana март 8, 2016 / 10:58

    Dobar dan zanima me moze li se rezervisati od 7.8-13.8.2016 sa punim pansionom ili polupansionom u pitanju su 1 bracni par 2 djece dob 4 god I 7 god. 2 bracni par 2 djece dob 4 god I 1 god, 3 bracni par 2 djece dob 1,5 god I 4 god, I 4 bracni par bez djece. Kolika bi cijena bila za svaki bracni par. Hvala

    Свиђа ми се

    • StavTours март 8, 2016 / 21:04

      Postovana Milana,

      Cene bi bile:

      1. bracni par Pun pansion 510€ / polupansion 442€

      2. bracni par pun pansion 405€ / polupansion 351€ – beba ne placa smestaj

      3. bracni par pun pansion 405€ / polupansion 351€ – beba takodje ne placa smestaj

      4. bracni par pun pansion 300€ / polupansion 260€

      Srdacan pozdrav
      TA STAV

      Свиђа ми се

    • StavTours март 20, 2016 / 23:33

      Postovana Biljana,

      Nemamo obezbedjen parking u okviru objekta. Ali se na nepunih 100m od nas nalaze 3 slobodna parkinga na kojima mozete parkirati.

      Srdacan pozdrav

      Свиђа ми се

  4. Ivan април 14, 2016 / 08:07

    Dobar dan zanima me cena za 1 bračni par i dvoje dece od 11 i 9 godina i treće ima 1 god.za termin od 17.07-26.07 pun pansion i iz galerije slika mislim da s11 bi nam najviše odgovarala soba. I zanima da li može da se produži još koji dan. I da li ima još slobodnih mesta.

    Свиђа ми се

    • StavTours април 14, 2016 / 21:12

      Postovani Ivane,

      Soba 11 je trokrevetna, pa dete od 9godina placa 50% od osnovne cene. Cena za sve Vas u datom terminu na bazi punog pansiona iznosila bi 787,5€.

      U koliko imate dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

      Srdacan pozdrav,
      TA STAV

      Свиђа ми се

  5. Gordana април 17, 2016 / 20:15

    Dobar dan. Interesuje me cena trorevetne sobe sa polupansionom .Dosli bi 8.7. dvoje dece od 4 i 6 godina i suprug i ja. Imaju li sobe terasu? Unapred hvala.

    Свиђа ми се

    • StavTours април 21, 2016 / 21:42

      Postovana Gordana,

      Cena za sve vas u 1/4 studiju na bazi polupansiona iznosila bi 629E, a u 1/3 studiju 592E. Svaka soba ima terasu ili balkon.

      U koliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite.

      Srdacan pozdrav,
      TA STAV

      Свиђа ми се

  6. Sandra април 21, 2016 / 09:01

    Poštovani,
    u terminu od 04.08.2016-13.08.2016. da li imate slobodno za tri osobe tj. dve odrasle osobe i jedno dete 8 godina.
    Koja bi cena bila za aranžman koji obuhvata pun pansion?
    Pozdrav.

    Свиђа ми се

    • StavTours април 21, 2016 / 21:44

      Postovana Sandra,

      Cena za sve vas na bazi punog pansiona iznosila bi 607.5E, u koliko biste bili smesteni u dvokrevetnoj sobi cena bi bila 562.5E.

      Srdacan pozdrav,
      TA STAV

      Свиђа ми се

  7. Miroslav Djordjević мај 4, 2016 / 20:09

    Poštovani, da li imate mesta u apartmanima u periodu 17.06.-27.06. tj 7 noći sa punim pansionom, u pitanju su tri odrasle osobe i dete od 9 god. Potrebne su mi ili dve dvokrevetne sobe ili četvorokrevetna ali sa odvojenom spavaćom sobom, jedan francuski i dva obična ležaja. Koliko bi to ukupno koštalo? Hvala!

    Свиђа ми се

    • StavTours мај 4, 2016 / 21:48

      Postovani Miroslave,

      Mogli biste biti smesteni kod nas u navedenom terminu, u apartmanu 3+1 koji ima odvojenu spavacu sobu od kuhinje, cena bi bila 3,7*140€=518€ za sve vas.

      Srdacan pozdrav

      Свиђа ми се

  8. Olivera мај 28, 2016 / 13:48

    Poštovani,zainteresovani smo za smještaj u Vašim apartmanima u trokrevetnoj sobi s balkonom (dvoje odraslih i dijete od 13 godina) u periodu od 06.08.2016-12.08.2016 (6 polupansiona,doručak-ručak ukoliko može,a ukoliko ne,onda doručak-večera).Zanima nas da li ste slobodni u tom periodu i kolika bi bila cijena.Unaprijed zahvaljujemo na odgovoru!

    Свиђа ми се

    • StavTours мај 31, 2016 / 20:27

      Postovana, krevetac se ne doplacuje, samo je potrebno najaviti da zelite da ga ubacimo u sobu. Poseban lezaj se naplacuje 70% od cene.

      Srdacan pozdrav

      Свиђа ми се

  9. Mirjana STAMENKOVIC јун 13, 2016 / 16:02

    Moze jedno pitanje? Mi smo vec rezervisali dvokrevetnu sobu i uplacujemo na rate. Postoji mogućnost da nam se jos jedna osoba pridruži i da li moze da se doda jos jedan krevet u sobu. Ako moze da li ta osoba ima pravo i na obrok i koliko bi to sve koštalo? Pozz

    Свиђа ми се

    • StavTours јун 13, 2016 / 21:58

      Postovana Mirjana,

      Moguce je da Vas smestimo u trokrevetnu sobu, i doplata bi bila 185E za trecu osobu, koja bi u tom slucaju imala i lezaj i obroke.

      Srdacan pozdrav

      Свиђа ми се

  10. Vladimir јун 13, 2016 / 16:16

    Postovani, ima li mesta u terminu od 30.07. – 08.08.2016.? Potreban mi je jedan lezaj. Kolika bi cena bila u tom periodu?

    Свиђа ми се

  11. Vladimir јун 13, 2016 / 16:23

    Dolazim u Herceg Novi 30. jula i ostajem do 8. avgusta. Zanima me imate li u tom terminu slobodan ležaj i kolika je cena?

    Свиђа ми се

  12. Vesna Maletic јун 13, 2016 / 17:49

    Postovani, ima li slobodnih mesta od 11.07. ili sl.za troclanu porodicu?

    Srdacan pozdrav

    Свиђа ми се

  13. dragan mirkovic јун 13, 2016 / 19:27

    Moze li femily paket za Herceg Novi od 20 6 do 29,6 bračni par sa troje dece od 8 ,10 i 13 g (600 E)

    Свиђа ми се

  14. Novakovic јун 13, 2016 / 21:33

    Halo zanima me cena za 2 bracna para i 4 djece (3,5,9,12g.) punin i pola pansion …..?od 6.8 do 13.8 i dali imate u to vreme nesto slobodno sa dve spavace sobe ?
    Hvala puno poz novakovic

    Свиђа ми се

  15. Novakovic јун 14, 2016 / 08:58

    Hallo mozda bi i moglo od 4.8 do 11.8 …koliko bi bilo tu cena za polu pansion i pun pansion…i djete od 3 g netreba sobstveni lezaj …?!
    Novakovic

    Свиђа ми се

      • Novakovic јун 15, 2016 / 10:18

        Jel za nas sve ili samo za jednu
        porodicu ?
        Novakovic

        Свиђа ми се

  16. Marina јун 23, 2016 / 09:50

    Da li ima slobodnih soba od 2. ili 3. septembra? I kolika bi bila cena za bračni par sa dvoje dece(1 i 2god.), 10 nocenja pun pansion?

    Свиђа ми се

    • StavTours јун 23, 2016 / 16:05

      Postovana Marina,

      Mi zatvaramo kuhinju zakljucno sa 10.09. pa bismo Vas mogli smestiti u terminu od 31.08-10.09. u koliko Vam odgovara. Osnovna cena za 10 nocenja na bazi punog pansiona je 190E. Vas obracun bi bio 380E+95E=475E

      Srdacan pozdrav

      Свиђа ми се

  17. Arijana Mrkonjic-Mrdja јун 26, 2016 / 09:33

    Postovanje

    Za
    interesovana sam za 2 apartmana 2+1 i 2+2 od 25.07 do 05 08 sa polupansionom da li ima slobodnih mjesta placanje odmah u kesu unaprijed hvala na odgovoru.

    Свиђа ми се

  18. Biljana Mancic јул 14, 2016 / 08:19

    dobar dan, zanima me ima li slobodnih mesta od 20.7. i postoji li mogucnost uplate za 7 polupansiona?

    Свиђа ми се

  19. Saša јул 24, 2016 / 10:06

    Ima li mesta u smeni od 26.07 do 04.08.?
    Potrebne su nam dve sobe i to jedna dvokrevetna i jedna trokrevetna. U pitanju su četiri odrasle osobe i dete 13 godina. Koja je cena za polu pansion i pun pansion?

    Свиђа ми се

  20. Marina јул 24, 2016 / 22:43

    Postovani, zainteresovana sam za pun pension u vasem objektu od 31.08. ali za 6 noci. Imate li slobodnu trokrevetnu sobu, u pitanju je bracni par sa detetom od 2,5 godine i koja je cena? Hvala

    Свиђа ми се

  21. Marina јул 25, 2016 / 08:01

    Postovani, zainteresovana sam za pun pansion u vasem objektu od 31.08. ali za 6 noci. Imate li slobodnu trokrevetnu sobu, u pitanju je bracni par sa detetom od 2,5 godine i koja je cena? Hvala

    Свиђа ми се

  22. Aldina Hanić јул 28, 2016 / 13:09

    Poštovani , koliko bi bio polupansion 7 dana za 4 osobe, 2 odrasli i dvoje djece od 3 godine i 13 godina.Također me interesuje koliko je plaža udaljena i ima li na istoj prirodnog hlada.Hvala.

    Свиђа ми се

  23. Zorica јул 30, 2016 / 13:08

    Dvije odrasle osobe,djeca 1,3,7godina cetri nocenja pun pansion i polupansion,placanje gotovinom pri dolasku

    Свиђа ми се

  24. Zorica јул 31, 2016 / 08:26

    Mogu li tri novo,dvije odrasle osobe,troje djece 1,3,7godina,cjena punog pansion i polupansiona.p placanje pri dolasku

    Свиђа ми се

  25. Mira јул 31, 2016 / 22:43

    Mogu li tri nocenja,pun pansion dvoje odraslih ii troje djece1,3,7god.koliko bi to iznosilo uu kesu

    Свиђа ми се

  26. Sanja Trajkovic август 2, 2016 / 19:17

    Postovani interesuje nas da li imate slobodan trokkrevetni apartman. U peridu od 4.8.15.8 2016. -,dosli bi suprug ja i sin od 10. God. Zanima nas kolika je cena , jer mi smo do prosle god.letovali kod njih svake god po 20 dana…pozdrav Sanja Trajkovic Beograd

    Свиђа ми се

  27. Miljana август 11, 2016 / 20:45

    Postovani,
    koja je cena apartmana za 2osobe u periodu od 22.08. do 01.09. sa polupansionom?
    Hvala na odgovoru

    Свиђа ми се

  28. Marko август 16, 2016 / 12:50

    Postovani,

    Imate li na raspolaganju sobu za dve osobe od 31.08. do 09.09.? Na bazi polupansiona

    Свиђа ми се

  29. Suncica март 9, 2017 / 23:13

    Htela sam da pitam u avgustu 1017 da li imate slobodno za dvoje odraslih i dvoje velike dece
    Pozzz

    Свиђа ми се

      • StavTours март 19, 2017 / 17:13

        Postovana Suncice,

        Imamo slobodnih mesta. U tom slucaju deca bi placala punu cenu, u terminu od 04-13.08. cena za pun pansion je 225€, a za polupansion 195€.

        Srdacan pozdrav,

        TA STAV

        Свиђа ми се

      • StavTours март 19, 2017 / 17:13

        Postovana Suncice,

        Imamo slobodnih mesta. U tom slucaju deca bi placala punu cenu, u terminu od 04-13.08. cena za pun pansion je 225€, a za polupansion 195€.

        Srdacan pozdrav,

        TA STAV

        Свиђа ми се

  30. Marko март 14, 2017 / 09:52

    Zanima me cena polu pansiona u periodu 31.8. Do 09.09.
    Dvoje odraslih jedno dete 2 god. a drugo 4 godine.
    I do kada vam je radno vreme da svratim?

    Свиђа ми се

    • StavTours март 19, 2017 / 16:58

      Postovani Marko,

      Cena polupansiona u datom terminu za odraslu osobu je 160€. Vase mladje dete ne placa boravak u nasem objektu, a starije placa 70% od cene. Ukupna cena za sve vas bila bi 432€.

      Srdacan pozdrav,

      TA STAV

      Свиђа ми се

    • StavTours март 19, 2017 / 17:00

      Postovana,

      Postoji mogucnost da budete 7 nocenja u nasem objektu, samo Vas boravak mora ili da pocne ili da se zavrsi sa nasom smenom.

      Pozdrav,

      TS STAV

      Свиђа ми се

  31. Gordana Matic март 27, 2017 / 18:03

    Zainteresovana sam za dve dbokrevetne sobe, sa punim pansionom u smeni od 29.06. Imaju li sobe terasu? Cena? Kako se vrsi uplata i ostvaruje popust?

    Свиђа ми се

  32. Tijana мај 19, 2017 / 15:32

    Postovani, da li postoji sansa da se kod vas iznajmi samo smestaj BEZ hrane i koja bi cena bila za termin od 4.8. ? Konkretno me zanima Herceg Novi.
    Pozdrav!

    Свиђа ми се

  33. Marina мај 23, 2017 / 19:02

    Da li postoji mogućnost od 15.9.za sve osobe deset dana i kako izvršiti rezervaciju i uplatu?unapred hvala

    Свиђа ми се

  34. ivana јун 20, 2017 / 13:25

    Poštovani,
    dali ima slobodnih mesta u terminu od 24.7. do 3.8.2017 za dve odrasle osobe i 2 djece (5 i 2 godine). Zanima me cena na bazi punog pansiona i dali sobe imaju balkon/terasu?

    Hvala i prijatno.

    Ivana

    Свиђа ми се

  35. Zorica Topic јун 21, 2017 / 22:16

    Zdravo,
    Zanima me studio za dve odrasle osobe i dvoje dece 15 i 11 godina u periodu od 22.7 do 1. 8. 201

    Isto tako studioo za dve odrasle i troje dece 8, 9 i 11 godina u istom prriodu.
    Da ima tarasu sa pogledom na more.

    Hvala

    Свиђа ми се

  36. Svetlana јун 25, 2017 / 13:19

    Zdravo,da li imate slobodno od 13 ili 22avgusta,za porodicu sa dvoje dece,jedno šest godina,drugo puni tri u avgustu?Koliko bi koštalo za sedam dana,pun pansion?Imate li mogućnost spremanja hrane bez glutena?Pozdrav

    Свиђа ми се

    • StavTours јун 26, 2017 / 12:16

      Postovana Svetlana,

      Imamo slobodnih kapaciteta u oba termina. U koliko dete nema pune 3 godine do pocetka aranzmana cena od 13.08. bila bi 580,5€, a od 22.08. 526,5€.

      U koliko mladje dete navrsi 3 godine pre pocetka koriscenja aranzmana cena od 13.08. 688€, a od 22.08. 624€.

      Srdacan pozdrav

      Свиђа ми се

  37. Melanija Zakic јун 27, 2017 / 14:55

    Zdravo. Zanima me da li ima slobodna dvokrevetna soba, polupansion od 17.7.-26.7.?

    Свиђа ми се

    • StavTours јул 4, 2017 / 14:35

      Postovana Melanija,

      Imamo slobodnu sobu od 08.-17.07. Na popustu je. Cena punog pansiona bila bi 170E.

      Srdacan pozdrav
      TA STAV

      Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s