Herceg Novi Pansion „Arnaut“ 2020.

 

TERMIN PP PA
11.06.-20.06. 155 € 165 €
20.06.-29.06. 165 € 180 €
29.06.-08.07. 180 € 200 €
08.07.-17.07. 190 € 220 €
17.07.-26.07. 205 € 235 €
26.07.-04.08. 205 € 235 €
04.08.-13.08. 205 € 235 €
13.08.-22.08. 195 € 220 €
22.08.-31.08. 185 € 200 €
31.08.-09.09. 170 € 180 €

ORGANIZATOR PUTOVANJA JE PRIVREDNO DRUŠTVO ZA TURIZAM I USLUGE „STAV“DOO iz Čačka, odnosno, TURISTIČKA AGENCIJA STAV ČAČAK, TC Vavilon I sprat, ulica Železnička bb, MB 17425501. Agencija je organizator putovanja i poseduje licencu OTP 165/20, KATEGORIJA LICENCE A 25.

Objekat ARNAUT, gde je obezbedjen smeštaj, se nalazi u Herceg Novom, na 30 metara od plaže,  na granici Igala i Herceg Novog, uz same teniske terene. Smeštajni prostor ovog objekta je kategorisan sa dve zvezdice (**), prilagodjen je za pružanje usluga smeštaja i koristi se tokom čitave godine. Raspolaže sa 39 ležaja u 1/2, 1/3, 1/4, 1/2+2 i 1/2+3 sobama, studijima ili apartmanima. Svi su klimatizovani,  imaju TV, frižider i besplatan bezžični internet. Studija i apartmani imaju i kuhinjski blok. U prizemlju je restoran.

Aranžman je građen je na bazi 9 punih pansiona (doručak, ručak i večera) ili 9 polupansiona (doručak i večera) koji se korisnicima pružaju tokom 10 dana (devet noćenja).

Ulazak u sobe je prvog dana od 12:00 časova, a izlazak poslednjeg dana do 10:00 časova. Korišćenje pansiona započinje ručkom ili večerom, prvog dana, a završava se doručkom poslednjeg dana. Jela su domaća, ukusno pripremana, od svežih sezonskih namirnica. Doručak se sastoji od: slanog dela što može biti: kajgana, pašteta, prženice, pecivo, viršle, sendviči, mekike, koji je svakog dana drugačiji i margarina, džema, mleka i čaja. Ručak čine: supa ili čorba, salata i hleb, a kao  glavno jelo  meso i dva priloga – prilog od krompira, pirinča ili testenine i prilog od sezonskog povrća. Na jelovniku su: musaka, gulaš, grašak, boranija, bečka šnicla ili pečenje sa povrćem, sarma, kupus, pasulj, lovačka šnicla u sosu sa pečurkama, ćufte sa prilozima. Sastavni deo ove ponude je i jelovnik koji je sadržajem uglavnom takav kako je napisan, uz moguća odstupanja u redosledu i neznatne promene u sadržaju. Za večeru se pripremaju, šnicle, pileći štapici, pecena piletina sa različitim oblicima krompira i salata, pica, palačinke slane i slatke, špagete, zlatiborske makarone i pita uz jogurt kao prilog. Posluživanje hrane je klasično od strane konobara.

Za goste koji koriste pansion, doručak se servira od 7:30 do 9:30, ručak od 13:30 do 15:30, a večera od 19:30 do 21:00 čas.

Napomena: U smestaju nisu obezbeđeni peškiri kao ni sredstva za ličnu upotrebu. Održavanje higijene u kupatilu i sobi obavljaju gosti sami.

Cena aranžmana po terminima, nalazi se u tabeli, iskazana je u evrima i osnova je za obračun ukupnog iznosa duga koji se definiše ugovorom. U ceni su sadržani smeštaj i ishrana na bazi punog pansiona ili polupansiona (doručak i večera). Osim predloženih varijanti ishrane, moguće je izabrati i uslugu polupansiona (doručak i ručak). U tom slučaju cena punog pansiona se umanjuje za 10 evra. Korišćenje aranžmana  može biti kraće ili duže od predloženog. U toj situaciji ukupni iznos za otplatu se dobije kada se cena željenog termina  iz tabele podeli sa 9, a dobijeni iznos pomnoži sa brojem dana. Doplata za jednokrevetnu sobu je 99 €.

Deca do 3 godine, navršene do početka korišćenja aranžmana, ne plaćaju svoj boravak u objektu. Deca od 3 – 10 godina plaćaju 50 ili 70 % u zavisnosti od toga da li ugovarač zahteva sopstveni ležaj za njih ili ne. Uzrast dece nosilac aranžmana dokazuje dokumentom koji poseduje jedinstveni matični broj.

Korisnicima aranžmana agencija omogućava  popuste: popust STALNOM GOSTU -5% i popust  ZA OTPLATU U CELOSTI do 1.juna 2020. godine -5%. Ukupan popust  po bilo kom osnovu ne može biti veći od 10%.Pod terminom STALNI GOST podrazumevamo osobe koje treću godinu zaredom koriste usluge u nasim objektima.

Isplatu aranžmana je moguće obavljati gotovinom, čekovima, administrativnom zabranom, u agenciji ili na žiroračun STAV-a otvoren kod Banke Intesa broj 160-13813-56, odjednom ili  u  ratama, kako pre  tako i nakon korišćenja aranžmana,  a najkasnije do 01.marta 2021 godine ili direktno pružaocu usluge.Ukupno dinarsko zaduženje po ugovoru obračunava se u poslednjoj rati. U slučaju otplate na rate nakon korišćenja aranžmana, neotplaćeni iznos aranžmana se definiše najkasnije tri dana pre početka putovanja i uvećava  za  5%. Za otplatu nakon pružene usluge, neophodna je garancija čekovima ili administrativnom zabranome. Za otplatu celokupnog aranžmana preko administrativne zabrane, iznos se uvećava 5%. Dinarski iznos aranžmana se preračunava na dan  svake uplate, po zvaničnom srednjem kursu NBS.

Za korišćenje aranžmana je potrebno uplatiti trećinu iznosa, osim u slučaju otplate putem administrativne zabrane.

Aranžman ne uključuje prevoz, boravišnu taksu i nadoknadu za korišćenje klime. Prevoz korisnici ugovaraju sami. Boravišna taksa  je definisana na lokalnom nivou i plaća se u objektu u iznosu od 1€ dnevno za odrasle osobe i 0,5 € za decu. Fakultativno upotrba klime se plaća u objektu u iznosu od 10 € po smeštajnoj jedinici.

Zdravstveno osiguranje tokom boravka u C.Gori nije nužno da imate, ali je poželjno. Možete izabrati da u Fondu zdravstvene zaštite Srbije dobijete potvrdu sa kojom ostvarujete pravo na besplatne preglede i deo lekova. Lekove koje ne budete dobili u ambulanti plaćate, sačuvate račun i po povratku zatražite nadoknadu  sredstava od Fonda zdravstvene zašzite Srbije.Drugi vid zdravstvenog osiguranja je osiguranje u osiguravajućoj kući.

Za informacije o prelasku granice možete proveriti na sajtu Ministarstva Crne Gore.

Agencija ima garanciju putovanja, osiguranje od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku na osiguranu sumu od 250.000€. Polisa je  osiguravajuće kompanije Milenijum osiguranje a.d.o broj 30000016063. Visina depozita iznosi 5000€. U slučaju potrebe putnici treba da na najbrži način kontaktirati  predstavnika agencije ili Nacionalnu asocijaciju turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom  na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

Uz ovu ponudu važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije ”Stav“ Čačak od 24.01.2020.god

Predstavnik agencije na destinaciji je Snežana Čajetinac Stanković. Telefoni: +38163/1038797, +382 68/015 985

Mail: stsneza@gmail.com

OPIS SMEŠTAJNIH JEDINICA

Studio 1

Nalazi se u prizemlju. Sastoji se od sobe, kupatila (Tus, VC) i čajne kuhinje opremljene posudjem, Namešten je bračnim i singl ležajem, ormanom I natkasnama. Njegov nedostatk može biti prozor koji gleda na restoranski deo. Umesto balkona, za sedenje koristi prostor bašte. Klimatizovan je I ima TV prijemnik.

Studio 2

Nalazi se u prizemlju. Sastoji se od sobe u okviru koje je čajna kuhinja opremljena posudjem, kupatila (Tus, VC) i balkona sa pogledom na teniske terene. Namešten je bračnim ležajem, ormanom I toaletnim stočićem. Klimatizovan je I ima TV prijemnik.

Soba 3

Nalazi se u prizemlju. Sastoji se od sobe u okviru koje nema čajne kuhinje već frižider, rešo, i neophodni sudovi za pripremu napitaka, kupatila (Tus, VC) i balkona sa pogledom na teniske terene. Nameštena sa bračnim i singl ležajem, ormanom I toaletnim stočićem. Klimatizovana je i ima TV prijemnik.

Studio 4

Nalazi se u prizemlju. Sastoji se od sobe u okviru koje je čajna kuhinja opremljena posudjem, kupatila (Tus, VC) i balkona sa pogledom na teniske terene. Namešten je sa tri singl ležaja, ormanom I toaletnim stočićem. Klimatizovan je i ima TV prijemnik.

Apartman 5

Nalazi se u prizemlju. Sastoji se od dve manje spavaće sobe, dnevnog boravka, kupatila I dva balkona koji gledaju na teniske terene. U okviru dnevnog boravka je kuhinjski blok sa frižiderom, šporetom I sudoperom, opremljen posudjem i stolom sa stolicama. Sobe su namestene sa bračnim ležajevima, ormanom i toaletnim stočićem. Apartman je klimatizovan i ima TV prijemnik.

Apartman 6

Nalazi se na prvom spratu. Sastoji se od sobe, kuhinje I kupatila (Tus, VC). Kuhinja je opremljena sa frižiderom, šporetom, sudoperom, stolom sa stolicama I potrebnim posudjem. Ovaj apartman kao terasu koristi veliki plato deleći ga sa apartmanom 7. U sobi su dva singl ležaja sklopljena u bračni, ormar, TV stočić, natkasne. Klimatizovan je i ima TV prijemnik.

Apartman 7

Nalazi se na prvom spratu. Sastoji se od sobe, kuhinje i kupatila (Tus, VC). Kuhinja je opremljena frižiderom, šporetom, sudoperom, stolom sa stolicama I potrebnim posudjem. Ovaj apartman kao terasu koristi veliki plato deleći ga sa apartmanom broj 6. U sobi su bračni i singl ležaj, orman, TV stočić i natkasne. Klimatizovan je i ima TV prijemnik.

Studio 8

Nalazi se na prvom spratu. Sastoji se od sobe u okviru koje je čajna kuhinja opremljena posudjem, kupatila (Tus, VC) i balkona sa pogledom na teniske terene. Namešten sa bračnim i singl ležajem, ormanom, TV stočićem , stolom I stolicama. Klimatizovan je i ima TV prijemnik.

Soba 9

Nalazi se u potkrovlju. Sastoji se od sobe, kupatila (Tuš,VC) i balkon sa pogledom na more.

Nameštena je sa bračnim ležajem, foteljom na rasklapanje kao pomoćnim ležajem, ormanom,stočićem I natkasnama. Ima frižider, rešo i neophodne sudove za pripremu napitaka. Klimatizovan je i ima TV prijemnik.

Studio 10

Nalazi se u potkrovlju. Sastoji se od sobe u okviru koje je čajna kujna opremljena potrebnim sudovima, kupatila (Tuš,VC) i balkona sa pogledom na more. Nameštena je sa bračnim ležajem, kaučom na rasklapanje koji se može koristiti za dve osobe, ormanom, stočićem i natkasnama. Klimatizovan je i ima TV prijemnik.

Soba 11

Nalazi se u potkrovlju. Sastoji se od sobe u okviru koje nema čajne kuhinje već frižider, rešo, i neophodni sudovi za pripremu napitaka) i balkona sa pogledom na more I na teniske terene. Poseduje sopstveno kupatilo (Tuš, VC)ali se u kupatilo ulazi iz zajedničkog predsoblja. Nameštena sa bračnim i singl ležajem, ormanom, komodom I natkasnama. Klimatizovana je i ima TV prijemnik.

Apartman 12

Nalazi se u potkrovlju. Sastoji se od sobe, kuhinje, balkona sa pogledom na more i teniske terene i kupatila (Tuš,VC).Kuhinja je opremljena frižiderom i šporetom, a u vivesim delovima je potrebno posudje. Soba je nameštena bračnim ležajem i kaučom na rasklapanje koji mogu koristiti dve osobe, ormanom, stočićem I natkasnama. Klimatizovan je i ima TV prijemnik.

Apartman 13

Nalazi se u potkrovlju. Sastoji se od dve spavaće sobe, vrlo komfornog dnevnog boravka, dva kupatila I velike terase. U okviru dnevnog boravka je kuhinjski blok sa frižiderom, šporetom I sudoperom, opremljen posudjem, stolom sa stolicama I rasklopivim ležajem koji mogu koristiti dve osobe. Jedna od soba je dvokrevetna, namestena sa dva singl ležaja, ormanom i natkasnama, a druga trokrevetna, namestena sa bračnim ležajem, ormanom i natkasnama. U jednom sanitarnom čvoru je tus I lavabo, a u drugom šolja, lavabo I tuš baterija. Apartman je klimatizovan i ima TV prijemnik.

Za informisanje i komunikaciju koristite:

 

Fiksni telefon: +38132/320-107 Mobilni telefoni: +38163/1038-797; +38164/322-35-88

 

Sajt:www.stavtours.me   Facebook: Stav Turisticka Agencija  i Mail: stsneza@gmail.com


Herceg Novi

hn

Herceg Novi, grad cveća, sunca, glumaca, slikara i pesnika, smešten je na terasama obronaka Orjenske planine čije su zelenilo i lepotu umetnici ovekovečili rečima, kičicom, fotografijom, ali niko tako verno da se ne mora doći i videti. Kad se vidi, shvati se da je to lepše od onog što čovek može reći ili napisati o ovom gradu. Grad se vekovima opažao u svoj svojoj veličini i lepoti – s mora. Pomorci su vekovima donosili semena neobičnih biljaka, egzotičnog drveća i voća, po čemu je vremenom Herceg Novi postao prava botanička bašta. Svrstan među 30 najlepših zaliva sveta Boka Kotorska, zajedno sa Herceg Novim predstavlja jedinstveni kako prirodni tako i kulturno-istorijski kutak.

Bosanski kraj Tvrtko I osnovao je grad 1382. g. – zbog trgovine solju! Herceg Novi je najmlađi od svih starih obalnih gradova. Grad se isprva zvao Sveti Stefan, potom – Novi, jer je zaista bio nov. U 15. v, herceg Stjepan Vukšić dodaje Novom svoju titulu uz ime, nakon čega se, do danas – ovo poznato letovalište i kulturna adresa zove – Herceg Novi.

Herceg Novi je poznat i kao Grad pisaca. U novskoj idiličnoj tišini stvarali su Aleksa Šantić, Simo Matavulj, Ivo Andrić (Andrićeva kuća danas je Klub književnika; u njenoj neposrednoj blizini nalazi se Zavičajni muzej), Mihailo Lalić, Stevan Raičković, Dušan Kostić, Zuko Džumhur… Mnogi savremeni pisci mogu da se sretnu u gradskoj Knjižari So, na glavnom trgu. Od Trga, pa sve do Igala, vodi glavna, Njegoševa ulica. Ekskluzivni butici, Gradska kafana, Gradski park, Glavna pošta, turističke agencije, crkve… – sve se nalazi u Njegoševoj.640px-Herceg_Novi,_Montenegro_-_old_town_gate

Na teritoriji opštine Herceg Novi nalazi se 90 crkava, neka od najlepših zdanja potiču još iz XIV veka, zbog jedinstvene pozicije grada i njegove funkcije kao trgovačke luke, mnoge crkve i manastiri su obogaćeni spisima, ikonama, freskama i mozaicima iz celog sveta, posebno iz Italije i Rusije.

Ima i starijih gradova na ovoj obali, možda lepših i bogatijih, ali Herceg Novi ima izazovan i nesvakidašnji koktel klime, prirodnih bogatstava i retkog rastinja, izuzetnih kulturno-istorijskih spomenika i zdravstvenog turizma da nema čoveka koji za sebe ne može ovde naći prostor za odmor i uživanje. Mikroklima je specifična zbog južne ekspozicije, blizine mora, krečnjačke podloge i planinskog zaleđa koje sprečava prodor hladnih vazdušnih masa. Godišnje u proseku ima oko 200 sunčanih dana, u julu i avgustu prosečno 10,7 sunčanih sati dnevno. Prosečna godišnja temperatura vazduha je 16,20 stepeni Celzijusa, poput Napulja i Lisabona, a temperaturna kolebanja su mala – dnevno tek oko četiri stepena.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: