Herceg Novi Pansion „Arnaut“

Termin

Cena

07.VI – 15.VI

180€

15.VI – 23.VI

190€

23.VI – 01.VII

200€

01.VII – 9.VII

220€

09.VII – 17.VII

240€

17.VII – 25.VII

260€

25.VII – 02.VIII

260€

02.VIII – 10.VIII

260€

10.VIII – 18.VIII

260€

18.VIII – 26.VIII

230€

26.VIII – 03.IX

190€

03.IX – 11.IX

180€

 

Objekat ARNAUT, gde je obezbedjen smeštaj, se nalazi u Herceg Novom, na 30 metara od plaže,  na granici Igala i Herceg Novog, uz same teniske terene. Smeštajni prostor ovog objekta je kategorisan sa dve zvezdice (**), prilagodjen je za pružanje usluga smeštaja i koristi se tokom čitave godine. Raspolaže sa 39 ležaja u 1/2, 1/3, 1/4, 1/2+2 i 1/2+3 sobama, studijima ili apartmanima. Svi su klimatizovani,  imaju TV, frižider i besplatan bezžični internet. Studija i apartmani imaju i kuhinjski blok. U prizemlju je restoran.

Aranžman je građen je na bazi 9 punih pansiona (doručak, ručak i večera) ili 9 polupansiona (doručak i večera) koji se korisnicima pružaju tokom 10 dana (devet noćenja).

Ulazak u sobe je prvog dana od 12:00 časova, a izlazak poslednjeg dana do 10:00 časova. Korišćenje pansiona započinje ručkom ili večerom, prvog dana, a završava se doručkom poslednjeg dana. Jela su domaća, ukusno pripremana, od svežih sezonskih namirnica. Doručak se sastoji od: slanog dela što može biti: kajgana, pašteta, prženice, pecivo, viršle, sendviči, mekike, koji je svakog dana drugačiji i margarina, džema, mleka i čaja. Ručak čine: supa ili čorba, salata i hleb, a kao  glavno jelo  meso i dva priloga – prilog od krompira, pirinča ili testenine i prilog od sezonskog povrća. Na jelovniku su: musaka, gulaš, grašak, boranija, bečka šnicla ili pečenje sa povrćem, sarma, kupus, pasulj, lovačka šnicla u sosu sa pečurkama, ćufte sa prilozima. Sastavni deo ove ponude je i jelovnik koji je sadržajem uglavnom takav kako je napisan, uz moguća odstupanja u redosledu i neznatne promene u sadržaju. Za večeru se pripremaju, šnicle, pileći štapici, pecena piletina sa različitim oblicima krompira i salata, pica, palačinke slane i slatke, špagete, zlatiborske makarone i pita uz jogurt kao prilog. Posluživanje hrane je klasično od strane konobara.

Za goste koji koriste pansion, doručak se servira od 7:30 do 9:30, ručak od 13:30 do 15:30, a večera od 19:30 do 21:00 čas.

Napomena: U smestaju nisu obezbeđeni peškiri kao ni sredstva za ličnu upotrebu. Održavanje higijene u kupatilu i sobi obavljaju gosti sami.

Cena aranžmana po terminima, nalazi se u tabeli, iskazana je u evrima i osnova je za obračun ukupnog iznosa duga koji se definiše ugovorom. U ceni su sadržani smeštaj i ishrana na bazi punog pansiona ili polupansiona (doručak i večera). Osim predloženih varijanti ishrane, moguće je izabrati i uslugu polupansiona (doručak i ručak). U tom slučaju cena punog pansiona se umanjuje za 10 evra. Korišćenje aranžmana  može biti kraće ili duže od predloženog. U toj situaciji ukupni iznos za otplatu se dobije kada se cena željenog termina  iz tabele podeli sa 9, a dobijeni iznos pomnoži sa brojem dana. Doplata za jednokrevetnu sobu je 99 €.

Deca do 3 godine, navršene do početka korišćenja aranžmana, ne plaćaju svoj boravak u objektu. Deca od 3 – 10 godina plaćaju 50 ili 70 % u zavisnosti od toga da li ugovarač zahteva sopstveni ležaj za njih ili ne. Uzrast dece nosilac aranžmana dokazuje dokumentom koji poseduje jedinstveni matični broj.

Korisnicima aranžmana agencija omogućava  popuste: popust STALNOM GOSTU -5% i popust  ZA OTPLATU U CELOSTI do 1.juna -5%. Ukupan popust  po bilo kom osnovu ne može biti veći od 10%. Pod terminom STALNI GOST podrazumevamo osobe koje treću godinu zaredom koriste usluge u nasim objektima.

Za korišćenje aranžmana je potrebno uplatiti trećinu iznosa, osim u slučaju otplate putem administrativne zabrane.

Aranžman ne uključuje prevoz, boravišnu taksu i nadoknadu za korišćenje klime. Prevoz korisnici ugovaraju sami. Boravišna taksa  je definisana na lokalnom nivou i plaća se u objektu u iznosu od 1€ dnevno za odrasle osobe i 0,5 € za decu. Fakultativno upotrba klime se plaća u objektu u iznosu od 10 € po smeštajnoj jedinici.

Zdravstveno osiguranje tokom boravka u C.Gori nije nužno da imate, ali je poželjno. Možete izabrati da u Fondu zdravstvene zaštite Srbije dobijete potvrdu sa kojom ostvarujete pravo na besplatne preglede i deo lekova. Lekove koje ne budete dobili u ambulanti plaćate, sačuvate račun i po povratku zatražite nadoknadu  sredstava od Fonda zdravstvene zašzite Srbije.Drugi vid zdravstvenog osiguranja je osiguranje u osiguravajućoj kući.

Za informacije o prelasku granice možete proveriti na sajtu Ministarstva Crne Gore.

Predstavnik objekta je Snežana Čajetinac Stanković. Telefoni: +38163/1038797, +382 68/015 985

Mail: stsneza@gmail.com

OPIS SMEŠTAJNIH JEDINICA

Studio 1

Nalazi se u prizemlju. Sastoji se od sobe, kupatila (Tus, VC) i čajne kuhinje opremljene posudjem, Namešten je bračnim i singl ležajem, ormanom I natkasnama. Njegov nedostatk može biti prozor koji gleda na restoranski deo. Umesto balkona, za sedenje koristi prostor bašte. Klimatizovan je I ima TV prijemnik.

Studio 2

Nalazi se u prizemlju. Sastoji se od sobe u okviru koje je čajna kuhinja opremljena posudjem, kupatila (Tus, VC) i balkona sa pogledom na teniske terene. Namešten je bračnim ležajem, ormanom I toaletnim stočićem. Klimatizovan je I ima TV prijemnik.

Soba 3

Nalazi se u prizemlju. Sastoji se od sobe u okviru koje nema čajne kuhinje već frižider, rešo, i neophodni sudovi za pripremu napitaka, kupatila (Tus, VC) i balkona sa pogledom na teniske terene. Nameštena sa bračnim i singl ležajem, ormanom I toaletnim stočićem. Klimatizovana je i ima TV prijemnik.

Studio 4

Nalazi se u prizemlju. Sastoji se od sobe u okviru koje je čajna kuhinja opremljena posudjem, kupatila (Tus, VC) i balkona sa pogledom na teniske terene. Namešten je sa tri singl ležaja, ormanom I toaletnim stočićem. Klimatizovan je i ima TV prijemnik.

Apartman 5

Nalazi se u prizemlju. Sastoji se od dve manje spavaće sobe, dnevnog boravka, kupatila I dva balkona koji gledaju na teniske terene. U okviru dnevnog boravka je kuhinjski blok sa frižiderom, šporetom I sudoperom, opremljen posudjem i stolom sa stolicama. Sobe su namestene sa bračnim ležajevima, ormanom i toaletnim stočićem. Apartman je klimatizovan i ima TV prijemnik.

Apartman 6

Nalazi se na prvom spratu. Sastoji se od sobe, kuhinje I kupatila (Tus, VC). Kuhinja je opremljena sa frižiderom, šporetom, sudoperom, stolom sa stolicama I potrebnim posudjem. Ovaj apartman kao terasu koristi veliki plato deleći ga sa apartmanom 7. U sobi su dva singl ležaja sklopljena u bračni, ormar, TV stočić, natkasne. Klimatizovan je i ima TV prijemnik.

Apartman 7

Nalazi se na prvom spratu. Sastoji se od sobe, kuhinje i kupatila (Tus, VC). Kuhinja je opremljena frižiderom, šporetom, sudoperom, stolom sa stolicama I potrebnim posudjem. Ovaj apartman kao terasu koristi veliki plato deleći ga sa apartmanom broj 6. U sobi su bračni i singl ležaj, orman, TV stočić i natkasne. Klimatizovan je i ima TV prijemnik.

Studio 8

Nalazi se na prvom spratu. Sastoji se od sobe u okviru koje je čajna kuhinja opremljena posudjem, kupatila (Tus, VC) i balkona sa pogledom na teniske terene. Namešten sa bračnim i singl ležajem, ormanom, TV stočićem , stolom I stolicama. Klimatizovan je i ima TV prijemnik.

Soba 9

Nalazi se u potkrovlju. Sastoji se od sobe, kupatila (Tuš,VC) i balkon sa pogledom na more.

Nameštena je sa bračnim ležajem, foteljom na rasklapanje kao pomoćnim ležajem, ormanom,stočićem I natkasnama. Ima frižider, rešo i neophodne sudove za pripremu napitaka. Klimatizovan je i ima TV prijemnik.

Studio 10

Nalazi se u potkrovlju. Sastoji se od sobe u okviru koje je čajna kujna opremljena potrebnim sudovima, kupatila (Tuš,VC) i balkona sa pogledom na more. Nameštena je sa bračnim ležajem, kaučom na rasklapanje koji se može koristiti za dve osobe, ormanom, stočićem i natkasnama. Klimatizovan je i ima TV prijemnik.

Soba 11

Nalazi se u potkrovlju. Sastoji se od sobe u okviru koje nema čajne kuhinje već frižider, rešo, i neophodni sudovi za pripremu napitaka) i balkona sa pogledom na more I na teniske terene. Poseduje sopstveno kupatilo (Tuš, VC)ali se u kupatilo ulazi iz zajedničkog predsoblja. Nameštena sa bračnim i singl ležajem, ormanom, komodom I natkasnama. Klimatizovana je i ima TV prijemnik.

Apartman 12

Nalazi se u potkrovlju. Sastoji se od sobe, kuhinje, balkona sa pogledom na more i teniske terene i kupatila (Tuš,VC).Kuhinja je opremljena frižiderom i šporetom, a u vivesim delovima je potrebno posudje. Soba je nameštena bračnim ležajem i kaučom na rasklapanje koji mogu koristiti dve osobe, ormanom, stočićem I natkasnama. Klimatizovan je i ima TV prijemnik.

Apartman 13

Nalazi se u potkrovlju. Sastoji se od dve spavaće sobe, vrlo komfornog dnevnog boravka, dva kupatila I velike terase. U okviru dnevnog boravka je kuhinjski blok sa frižiderom, šporetom I sudoperom, opremljen posudjem, stolom sa stolicama I rasklopivim ležajem koji mogu koristiti dve osobe. Jedna od soba je dvokrevetna, namestena sa dva singl ležaja, ormanom i natkasnama, a druga trokrevetna, namestena sa bračnim ležajem, ormanom i natkasnama. U jednom sanitarnom čvoru je tus I lavabo, a u drugom šolja, lavabo I tuš baterija. Apartman je klimatizovan i ima TV prijemnik.

Za informisanje i komunikaciju koristite:

 

Fiksni telefon: +38132/320-107 Mobilni telefoni: +38163/1038-797; +38164/322-35-88

 

Sajt:www.stavtours.me   Facebook: Stav Turisticka Agencija  i Mail: stsneza@gmail.com


 

Herceg Novi

hn

Herceg Novi, grad cveća, sunca, glumaca, slikara i pesnika, smešten je na terasama obronaka Orjenske planine čije su zelenilo i lepotu umetnici ovekovečili rečima, kičicom, fotografijom, ali niko tako verno da se ne mora doći i videti. Kad se vidi, shvati se da je to lepše od onog što čovek može reći ili napisati o ovom gradu. Grad se vekovima opažao u svoj svojoj veličini i lepoti – s mora. Pomorci su vekovima donosili semena neobičnih biljaka, egzotičnog drveća i voća, po čemu je vremenom Herceg Novi postao prava botanička bašta. Svrstan među 30 najlepših zaliva sveta Boka Kotorska, zajedno sa Herceg Novim predstavlja jedinstveni kako prirodni tako i kulturno-istorijski kutak.

Bosanski kraj Tvrtko I osnovao je grad 1382. g. – zbog trgovine solju! Herceg Novi je najmlađi od svih starih obalnih gradova. Grad se isprva zvao Sveti Stefan, potom – Novi, jer je zaista bio nov. U 15. v, herceg Stjepan Vukšić dodaje Novom svoju titulu uz ime, nakon čega se, do danas – ovo poznato letovalište i kulturna adresa zove – Herceg Novi.

Herceg Novi je poznat i kao Grad pisaca. U novskoj idiličnoj tišini stvarali su Aleksa Šantić, Simo Matavulj, Ivo Andrić (Andrićeva kuća danas je Klub književnika; u njenoj neposrednoj blizini nalazi se Zavičajni muzej), Mihailo Lalić, Stevan Raičković, Dušan Kostić, Zuko Džumhur… Mnogi savremeni pisci mogu da se sretnu u gradskoj Knjižari So, na glavnom trgu. Od Trga, pa sve do Igala, vodi glavna, Njegoševa ulica. Ekskluzivni butici, Gradska kafana, Gradski park, Glavna pošta, turističke agencije, crkve… – sve se nalazi u Njegoševoj.640px-Herceg_Novi,_Montenegro_-_old_town_gate

Na teritoriji opštine Herceg Novi nalazi se 90 crkava, neka od najlepših zdanja potiču još iz XIV veka, zbog jedinstvene pozicije grada i njegove funkcije kao trgovačke luke, mnoge crkve i manastiri su obogaćeni spisima, ikonama, freskama i mozaicima iz celog sveta, posebno iz Italije i Rusije.

Ima i starijih gradova na ovoj obali, možda lepših i bogatijih, ali Herceg Novi ima izazovan i nesvakidašnji koktel klime, prirodnih bogatstava i retkog rastinja, izuzetnih kulturno-istorijskih spomenika i zdravstvenog turizma da nema čoveka koji za sebe ne može ovde naći prostor za odmor i uživanje. Mikroklima je specifična zbog južne ekspozicije, blizine mora, krečnjačke podloge i planinskog zaleđa koje sprečava prodor hladnih vazdušnih masa. Godišnje u proseku ima oko 200 sunčanih dana, u julu i avgustu prosečno 10,7 sunčanih sati dnevno. Prosečna godišnja temperatura vazduha je 16,20 stepeni Celzijusa, poput Napulja i Lisabona, a temperaturna kolebanja su mala – dnevno tek oko četiri stepena.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s